lauantai 14. heinäkuuta 2007

Mischa, kai tämä oli vitsi?

Ehkä mischan kauhein asuste.. Nuo paljettihousut ovat aivan kaameat! Ja miniliivi myös. Enkä muutenkaan kertakaikkiaan löydä tästä asusta mitään hyvää. Toivottavasti kyseessä oli edes naamiaiset. ;D Anteeksi negatiivisuuteni, hämmästyin vain niin kovin. Klikkaa suuremmaksi.





(kuva: Mischa-b)


Tänään sitten saapui elloksen paketti.. Meinasi tulla pettymys, koska kaikki näytti ensialkuun kaameilta, ja meinasin jo purskahtaa itkuun. Olin varmaan kovinkin huonolla päällä sillä hetkellä? Tunika oli oikein ihana, harmittaa ettei se ollut pidempi, sitä olisi ollut kiva pitää vain legginsien kanssa. Neuletakki oli vähän ylisuuri, mutta se ei haittaa vaan käy mainiosti. Musta paitakin oli oikein hieno, ja vyöllä sen sai näyttämään vielä paremmalta.
Housuja ei tullutkaan koska ne oli juuri loppuunmyyty.. :( Täytyy etsiä jotkut muut kivat..
Ai niin, paketissa tuli myös mariininsininen bolero, se oli todella sopiva. Niitä olisi voinut tilata useammankin kun kerta niin hyvin istui, yksi oli nimittäin vain 3 €.

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Heh, nuo taitaa mennä vähän samaan kastiin niiden Kate Mossin (ym.) nahka/kiiltolegginsien kanssa, ehkä ne kiiltohousut on sitten tosiaan tulossa..?!
Liivi on mielestäni oikeastaan ihan söpö. En olisi tuohon asuun ehkä kuitenkaan yhdistänyt tuota laukkua liloilla käärmeyksityiskohdilla. ;) -Des-

http://www.desthea.com

maanantaiMILLA kirjoitti...

Aina kun tilaa jotain niin pakosti johonkuhun vaatekappaleeseen pettyy, koska eihän ne näytä samalta kun valokuvissa..


# neiti positiivinen #

Kingsley kirjoitti...

Mischan kengät ovat todella suloiset, housuista en niinkään välitä ;P