perjantai 13. heinäkuuta 2007

Bags

Ennen lähes puolet kaapistani pursusi erilaisia laukkuja, enkä käyttänyt läheskään kaikkia melkein koskaan. Jossain vaiheessa kuun muuteltiin niin laukut meni joko uusille omistajille, eli kirpparille tai roskiin. Ei ollut tilaa säilyttää ja laukku tyylini tarvitsi todellakin päivitystä ja pahasti! Nyt kun mietin minkä laukun ottaisin mukaani niin yleensä se on se sama aina.
Tykkään ihan käytännöllisyydenkin takia suurista laukuista, niihin saa vaikka mitä mukaan.. Joskus vähän turhaakin. Toisaalta usein huomaan kuolaavani pienten ja ihanien clutchien ja kirjekuorilaukkujen perään.. Nyt olisi pian hankittava uusia kivoja laukkuja, mutta vasta sitten kun rahatilanne antaa periksi. :)

Tämän tapaisia ainakin himoitsen tällähetkellä. Laitoin kuviin mistä ne ovat.

Tässä vähän pienempikokoisia, joita mielellään käyttäisin juhlatilaisuuksissa.









Ihastuin tähän laukkuun todella paljon, se huokuu jotain tiettyä vanhanaikaisuutta. ja muistuttaa erittäin paljon yhtä mummoni vanhaa laukkua jota yritin häneltä mutta ei kuulemma ollut vielä valmis siitä luopumaan (vaikka ei sitä koskaan käytäkkään).






Enempää en nyt oikein löytänyt mitkä oisivat miellyttäneet. :) Tässä oli kuitenkin jo monia.

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Tuo H&M:n hopeaclutch on tosi kivan näköinen. -Des-

dolce kirjoitti...

Minäkin olen ihastunut tuohon Elloksen pieneen laukkuun, varsinkin lilana!

maps kirjoitti...

Olen itse tilannut ellokselta jonkin aikaa sitten samanlaiset laukun, kun tuo musta keskellä, mutta ei ole kauheasti tullut käytettyä, mutta ihan mukava silti =)