tiistai 10. heinäkuuta 2007

Ihania

Mahtavinta ja mieltä piristävää puuhaa on uusien vaatteiden kuolailu nettikaupoista! ;) Oikeissa kaupoissakin se on tietysti erittäin mukavaa, mutta on kivaa kun sen voi tehdä kotonakin läppärin kanssa istuskellen mukavasti.. Sitä paitsi tuntuu että löytää sellaista mitä ei kuitenkaan kaupasta sillä hetkellä löytäisi.
Olen tällä hetkellä ihan sekona retrohtavaan muotiin. Kuten ruskeaan + oranssiin pallokuvioon, vähän kuten tässä H&M:n topissa:

Tämä mekko on myös ihanan hippimäinen (H&M):







Toinen intohimoni on pieni pallokuviointi, varsinkin mustavalkoinen. Kuten tässä elloksen laukussa:




Tässä myös toinen pakko saada laukku. Tämä on ihana iltalaukku, tälläisiä minulla on harmillisen vähän joten varmaan tilaan tämän Ellokselta. Tosin musta väri voisi olla oikeassa iltalaukku käytössä juhlallisempi ja klassisempi, mutta kuitenkin tämä vaaleankeltainen on ihana:


Tässä H&M:n mekossa on myös aivan ihana kuviointi, joskin vähän tyttömäinen, mutta se ei haittaa:








Vielä yksi turvallinen himoni on raitapaidat. Sellaiset perus yksinkertaiset ovat aina hyviä kaapissa. Itse on myös ihana tuunailla perusvaatteita, kiinnitellä koruja ja ommella juttuja. Tässä H&M:n perus raitapaita joka pakko saada, ja tietysti ruskea koska pidän todella paljon ruskeasta (ja mustasta) vaatteissa:





Kunhan muistaa ettei yhdistele palloa ja raitaa ja soikiota niin hyvä on. ;)
Nyt kun alkoi selailemaan niin kyllähän niitä löytyisi vaikka mitä vaatteita jotka haluaisi.

(kuvat: Ellos ja H&M)

1 kommentti:

Marjaana kirjoitti...

Ihana toi vaaleankeltainen laukku!